Check-in cirkel

online sessie in groep maar vooral op en voor jezelf
Wat leeft er in jouw bedrijf, nu en hier?
De zomerzonnewende ligt achter ons. De zomermaanden liggen voor ons te lonken. De eerste helft van het jaar is voorbij.
Een mooi moment om mee te doen met de check-in cirkel?

 

Ben je altijd maar bezig? Met je klanten? Of met werken aan je bedrijf?

Of zie je het belang van reflectie wel in maar lukt het je niet om er in je eentje tijd voor te maken?

 

Dan nodig ik je met veel plezier uit bij de online check-in cirkel.

 

Aan de hand van stilte momenten en reflecterende oefeningen begeleid ik je een uur lang om te vertragen en te ontdekken wat er leeft in je bedrijf.

 

De check-in cirkel zal vooral bestaan uit vragen die je innerlijk in jezelf en voor jezelf gaat beantwoorden.

Een check-in om te kijken hoe het met jou en je bedrijf op dit moment gaat.

 

Als er tijd, ruimte en goesting is, kan er in groep gedeeld worden. Maar doet hoeft niet. Als jij graag volledig anoniem, zonder video en volledig gemuted mee wilt doen, ook heel erg welkom.

Praktisch:

➳ Donderdag 30 juni

➳ Van 19u30 tot 20u30

➳ Online via Zoom

➳ Gratis

 

Sophie brengt rust. Ze creëert echt een heel fijne, ontspannende ruimte waar alles mag zijn. De ontvankelijkheid en die rust die daar bij komt vond ik heel fijn om te ervaren. Maar ook het praktische inzicht, niet teveel blabla, gewoon to the point, heel simpel: dit is wat ik zie en ik denk dat dit je verder kan helpen. Ook haar zachtheid kon ik enorm waarderen. Ze is als een zachte kracht. Zachtheid in de zin van helemaal aanwezig zijn, belichaamd en krachtig.

Dagmar Cox  • www.dagmarcox.com

 

De rust en de ruimte die Sophie geeft is prachtig. Ze creëert een veilige ruimte waarin iedereen een beetje thuiskomt. Zo heb ik het ervaren, alsof ik thuiskwam, in mijn living zat, met een theetje erbij, die setting heb ik altijd gevoeld.

Soraya Attia • Food4thesoul

 

Sophie brengt een bijzondere mix van rust, advies, veiligheid, ongedwongenheid, verbinding, authenticiteit en vriendelijkheid.

Jan Aquarius • www.janaquarius.com

 

Ik ervaar je als een zachte, ontwapende persoon. Ik had meteen een goed gevoel bij jou. Een gevoel van vertrouwen ook. Wat je realiseert met je sessies is een veilige omgeving creëren waarin de ondernemers hun twijfels, obstakels en moeilijkheden en pijnen kunnen delen met elkaar.

David Uytterhaeghe