Online Sharingclass

wat de natuur ons kan leren over ondernemen

In een wereld waar snelheid de overhand neemt
is het fijn om eens stil te staan bij het cyclische van de natuur

 

Als je kijkt naar de manier waarop werk wordt ingericht in onze maatschappij zou je denken dat we 365 dagen per jaar minus weekends en 20 tot 40 dagen vakantie AAN staan en moeten produceren. Bij voorkeur dan ook nog het liefst tussen 9 uur en 17 uur. Als zelfstandige heb je vaak meer vrijheid om je dagen in te delen maar die vorm kan juist tot nog meer werken en overwerken leiden.

Totaal onlogisch en tegennatuurlijk voor mij.

In deze workshop wil ik jou een natuurlijker ritme laten ontdekken en je eigen natuurlijke ritme leren kennen. De natuur is daarvoor een grote inspiratiebron. Wat er in de natuur gebeurt, gebeurt er ook in ons. Door een aantal concrete voorbeelden laat ik je het cyclische van de natuur zien.

Daarnaast gaan we vooral ook kijken naar onze eigen natuur: je eigen energiemanagement en voor de vrouwen je menstruatiecyclus. Want luisteren naar je eigen lichaam is het allerbelangrijkste. Als laatste, en als er tijd over is, een kleine inkijk in je persoonlijke astrologie: de zon, de nieuwe maan en de volle maan.’

Praktisch:

⫸ donderdag 15 juli

⫸ Tijdstip: 9u30 tot 12u00

⫸ Locatie: online via Zoom

⫸ Prijs: 30 euro excl. BTW

⫸ Co-creatie met Mieke Lannoey

Ik ben iemand die altijd bezig is, alles moet snel gaan. Ik ben al een tijdje een ondernemer en heb me altijd wel laten leiden door de maatschappij. Ik weet dat de keuzes die ik maak me onbewust worden opgelegd door de maatschappij maar ook door mijn verleden en opvoeding. De focus lag altijd eerder op hard werken en minder op beslissen vanuit buikgevoel.
De workshop heeft me doen stil staan en ik heb geleerd wat natuurlijk ritme is en hoe je dat kan volgen. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn onderneming. De workshop heeft mij doen beseffen dat ik wil transformeren en mijn manier van ondernemen vanuit mijn natuurlijke ritme meer wil integreren.
Het leuke aan de workshop was de kleine groep, waardoor er echt verbinding gecreëerd wordt. Sophie straalt ook het natuurlijke ritme uit, een puurheid en rust. Daarnaast heeft ze heel veel kennis en geduld. Hierdoor kon ik direct vanuit mijn mind aarden en landen. Sophie voelt voor mij een beetje de verpersoonlijking van moeder natuur, van het aardse element. Ze neemt je mee op een journey, je landt ergens, ontsnapt even uit de realiteit die hard kan zijn en je gaat samen op reis met gelijkgestemde zielen. Meegaan met de flow van de natuur, dat heeft Sophie mij geleerd.
Soraya Attia • Food4thesoul
Online Sharingclass: wat de natuur ons kan leren over ondernemen

workshop

donderdag 15 juli

9u30 – 12u00

online

30 excl. BTW
36,30 incl. BTW