Heb jij ook minstens zoveel ideeën in je hoofd als rondslingerende paperassen op je bureau? Dwarsboomt de chaos het nemen van beslissingen? Ben je als solo-ondernemer de rust kwijt?

Structuur en helderheid in je onderneming brengen is geen evident proces. Gelukkig hoef je de weg naar meer orde en vrijheid niet moederziel alleen af te leggen.

Appleblueseagreen ondersteunt jou bij het opruimen van je gedachten en administratie, het creëren van een helder overzicht en het vrijmaken van tijd om te doen wat er écht toe doet.

Freedom is not about the size of your cage or power of your wings or non-attachment to a person or a thing.

Freedom is about being so truly, madly & deeply attached to your own soul that you can’t bear – if only for a moment – a life that doesn’t honour it.

Een structuurtraject brengt jou:

+ Overzichtelijke en gestructureerde bedrijfsprocessen (administratie, financiën, planning).

+ Haalbare doelstellingen en een takenpakket dat afgestemd is op jouw behoeftes.

+ Meer inzicht in je financiën en een gezonde(re) balans tussen inkomsten en uitgaven.

+ Vertrouwen om bewuste beslissingen te nemen en in vrijheid te ondernemen.

+ Ondersteuning bij het stellen van grenzen, het brengen van focus en het verdelen van tijd.

 

De sleutelwoorden: structuur en helderheid.
structuurtraject
COMPACT

4 uur

1-op-1 begeleiding

online

ondersteuning via email tussen de sessies

320 excl. BTW

structuurtraject
LUXE

8 uur

1-op-1 begeleiding

online

ondersteuning via email tussen de sessies

610 excl. BTW

Kleine stappen zetten en toch veel impact ervaren,
dat is wat wij samen gaan doen.

Hoe doe ik dat?

+ Getuige zijn van jouw verhaal, luisteren en mij afstemmen op wat jij nodig hebt.

+ Hersenspinsels ordenen en samenhang creëren.

+ Focus, helderheid en structuur brengen.

Mogelijke gevolgen van een structuurtraject:

+ Een agendabeheer afgestemd op jouw behoeftes, waar er mogelijkheid is tot flexibiliteit zodat je jouw flow en plezier kan volgen i.p.v. altijd bezig te zijn en nooit tijd te hebben om te ontspannen.

+ Bedrijfsprocessen en systemen (a.k.a. administratie, boekhouding, contentplanning, financiën, jaarplanning…) die efficiënt en eenvoudig opgesteld zijn zodat je ze met plezier doet i.p.v. ze uit te stellen

+ Een helder overzicht in je financiën zodat je weet wat je omzet is, wat je uitgaven zijn, zowel professioneel als privé, je je ideale prijs kan opstellen vanuit je waarde en je ideale inkomen i.p.v. geld en financiën te beschouwen als iets waar je liever niet mee bezig bent.

+ Helderheid creëren daar waar er knopen zijn die al heel lang in de war zitten.
Haalbare doelen opstellen die uitnodigen tot actie nemen i.p.v. te blijven steken in to do’s die onoverzichtelijk zijn en je niet weet waar te beginnen.

Rust en ontspanning ervaren omdat je weet waar je de focus wilt leggen i.p.v. te verdrinken in een overgelopen inbox, Facebook dat je steeds afleidt, overzicht in je hoofd, digitaal en fysiek, omdat alles een vaste plek heeft en opgeruimd is.

+ Dingen aanpakken i.p.v. ze uit te stellen omdat je duidelijke stappenplannen en handleiding hebt hoe je ze moet uitvoeren.

+ Een planning die voor jou werkt i.p.v. tegen jou.

+ Een master to do lijst waarin alle taken staan die je in een heel jaar moet uitvoeren, zodat je precies weet wat je wanneer moet doen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sophie Dierickx, solo-onderneemster sinds 2018 en lovin’it. Mijn skills: structuur creëren en helderheid scheppen.

Mijn klanten zijn freedompreneurs, chillpreneurs, bewuste ondernemers en bezielde ondernemers die meer vrijheid en bewustzijn in hun werk en leven willen. Dat breng ik ze door structuur te creëren in hun bedrijf en door helderheid te scheppen in hun beslissingen.

Ik ben van nature zowel praktisch ingesteld als fijngevoelig afgestemd, mijn verstand en hart zijn in “a pretty good balance”.

Wat maakt appleblueseagreen uniek?

+ Zie mij als een sparringspartner, geduldige luisteraar, afgestemde aanvoeler, oplossingsbrenger en cheerleader in één.

+ Bij mij krijg je eenvoud en essentie en niet teveel blablabla.

+ We gaan heel concreet aan de slag, met focus, doelgericht maar zonder dat het doel het enige op de weg is waar we naar kijken.

+ Zachtheid, aandachtig, fijngevoelig, rustig, toegewijd en oplossingsgericht zijn zowat mijn belangrijkste kenmerken.

FAQ – wat je je nog afvraagt, wordt hier beantwoord:

+ Vier uur of acht uur begeleiding, wat betekent dat?

We stemmen samen af hoe we de uren begeleiding verdelen. We kunnen bijvoorbeeld om de twee weken om een aantal bedrijfsprocessen te verbeteren. Maar het kan ook zijn dat je elke week, aan het begin van de week een half uur of een uur wilt afspreken met mij om je weekdoelen te stellen en te bereiken met mij als je accountability partner. Of je wilt op één a twee welken tijd je financien helemaal uitgepluisd en op orde hebben. Er is dus heel veel mogelijk hoe de vier uur of acht uur in te plannen. Alles hangt af van je intentie voor het traject.

+ Wat gebeurt er als ik op de knop aanvragen klik?

Dan kom je op een nieuwe pagina terecht waar je een aantal gegevens moet invullen (naam, voornaam, bedrijfsnaam, btw-nummer, emailadres en eventuele opmerkingen). Zodra je op de knop bevestigen klikt, krijg ik een mail van je aanvraag en ontvang jij ook een bevestiging. Ik neem dan, via e-mail, contact met je op om een eerste afspraak in te plannen. Je ontvangt dan ook een factuur van mij.

+ Wat is het verschil tussen het traject compact en luxe?

Buiten het aantal uren (compact is vier uur en luxe is acht uur) en dat de prijs van het luxe traject in verhouding iets goedkoper is, is er geen verschil. Het is beiden één-op-één begeleiding, beiden vinden online plaats, beiden hebben tussentijdse begeleidingen, beiden zijn met mij 😉

+ Online, werkt dat wel?

Ja, dat werkt. Ik heb al klanten gehad die echt niet online begeleiding wilden en het toch een kans gaven en er heel erg tevreden van waren. Het is zelfs een voordeel dat je helemaal vanuit je eigen comfortabele zetel of mooie werkplek kunt videobellen (en ik daardoor ook). Dat videobellen doen we via zoom. Je ontvangt daarvoor van mij van tevoren een link. Als je nog nooit zoom hebt gebruikt, moet je dat wel nog even installeren, maar normaal duurt dat maar 5 minuten.

structuurtraject
COMPACT

4 uur

1-op-1 begeleiding

online

ondersteuning via email tussen de sessies

320 excl. BTW

structuurtraject
LUXE

8 uur

1-op-1 begeleiding

online

ondersteuning via email tussen de sessies

610 excl. BTW